8900 Zalaegerszeg,
Kovács Károly tér 4.
+36 (92) 334 591

Üzletünk

Gazdaboltunk 1997 óta üzemel Zalaegerszegen a buszpályaudvar mellett. Családi vállalkozás, vevőcentrikus kiszolgálással, és bőséges árukészlettel. Vetőmagok széles választékban, növényvédőszerek kisebb és nagyobb kiszerelésben, borászati és pálinkafőzési kellékek, műanyag áruk, és még hosszasan lehetne sorolni. Összeségében minden megtalálható, ami egy kertész számára szükséges lehet a ház körül.

2020-ban jött a fejlődés gondolata, sok visszajelzés alapján szeretik a vásárlók, amit csinálunk, és több embert szerettünk volna elérni ezáltal. Kezdetben a közösségi médiával próbálkoztunk, facebook oldal készítésével, amely gyorsan felszálló ágba is került. Ott már el is dőlt, szükségünk lesz egy webshopra is, hogy az egész ország területén el tudjuk érni a vásárlóinkat. 

2021-ben alapítottuk a cégünket, és indítottuk útjára a webshopot. Rengeteg sok munka és küzdelem vár még ránk, de mi végig azon leszünk, hogy csak elégedett vásárlóink legyenek, és maximálisan beleadunk mindent, hogy segíthessünk mindenkinek.

Várunk mindenkit webshopunkban és üzletünkben egyaránt.

Az üzlet megközelítései és parkolási lehetőségei:


Megosztás

Akciós termékeink

Minden termék...

KÖVESSEN BENNÜNKET A
közösségi médiában

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!