8900 Zalaegerszeg,
Kovács Károly tér 4.
+36 (92) 334 591

Symbivit 30g

Vissza ide: Webshop

A Symbivit® természetes eredetű mikorrhiza gombákat tartalmaz, amelyek gombafonal-hálózatuk segítségével megnövelik a gyökér víz- és tápelem felvételére szolgáló felületének nagyságát.

800 Ft 790 Ft

 

  • A természetes mikorrhiza gomba szimbiózist alkotva biztosítja és serkenti a növény kezdeti fejlődését.
  • Stimulálja a gazdanövény növekedését a talaj foszfor-, réz-, cink- és nitrogén felvételének fokozása révén, valamint növeli a növény só-, szárazság- és nehézfémtűrő-képességét.
  • Hifahálózata segítségével a talaj mély régióiból is folyamatosan vízzel látja el a gazdanövényt.
  • A mikorrhizával szimbiózisban élő növény a stresszhatásokkal szemben hatékonyabban védekezik, kevésbé szenved a fagytól, a szárazságtól és a betegségektől. Mindennek jelentős termésnövelő hatása van.
  • A mikorrhizával szimbiózisban élő növény fejlődése gyorsabb, biztosabb. A szőlő- és gyümölcsültetvény 1-2 évvel korábban fordul termőre. A magasabb életteljesítmény nagyobb jövedelmet biztosít.

Felhasználás:

Zöldségfélék (kivéve káposztafélék) és gyepek talajkezelésére 150 g/m2 men­nyiségben vetés, ültetés előtt a talajra ki­szórva és a gyökérmélységbe bedolgozva. Szőlő- és gyümölcs kultúrákban, 30-60 g/ növény mennyiségben, a fák/tőkék közé, a tőtávolságtól függően 2-6 lyukba elosztva, talajfúróval, a gyökérzóna mélységébe lejuttatva.

 Symbivit adagolás

 

Súly: 35g

Adatlap

Biztonsági adatlap

Gyártó

  • Eladási egység csomag

Egységár

26.334 HUF /

kg

Címkék

Megosztás


KÖVESSEN BENNÜNKET A
közösségi médiában

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!